Despre Vicos

Vicos-shop.ro este proprietatea SC Vicos Partner Distribution SRL. Vicos-shop.ro cat si societatea care administreaza site-ul functioneaza si se supune legislatiei valabila pe teritoriul Romaniei.

 

De 9 ani distribuim direct marcile celor mai cunoscute brand-uri si oferim calitate garantat originala, cautand mereu sa-ti propunem pretul cel mai mic. O alegere personala sau un cadou inspirat, parfumurile pe care le poti selecta de la noi iti vor implini toate asteptarile.

 

La Vicos poti alege in liniste produsele care te intereseaza si le poti comanda confortabil, non-stop online, sau prin telefon – de luni pana vineri intre orele 09:00 – 18:00. Aducem toate produsele direct de la producatori si reprezentante din UE, avem la majoritatea colectiilor stocuri permanente, livram oriunde in Romania prin curier (1-2 zile), iar daca nu avem ceva in stoc, aducem in 1-5 zile.

 

De cand existam pe piata, am devenit cunoscuti pentru ca am reusit sa ne convingem clientii sa revina la noi. Azi, ne bucuram ca ne vizitezi si te invitam sa te bucuri de produse premium si de servicii de excelenta, asa cum credem ca meriti.